MariboRevyen.dk

News
Revyheder

"Den der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt, han har faktisk fattet begge dele lige dårligt!"

Citat: Piet Hein

SearchSøg

 

REVYHOLDET 2012
Instruktion og musik

       
     

Anne Kristiansen

Instruktør. Fysioterapeut med hang til musik og teater. Aktiv på Sprøjtehusteatret i Nykøbing F. Har skrevet materiale til og medvirket i "Swingexpressen" 2006, -Skrevet og instrueret "Det Sørme-det Sandt" -et julekalender show. Ved siden af Sprøjtehusteatret har hun været med på kor og scene i Nørregadeteatrets forestillinger "Producers" og "Sommer i Tyrol". Er midt i en teateruddannelse. Bor i Nykøbing F.

 

Jørn Bonde

Kapelmester. Har slået tonen an til et utal af revyer og forestillinger på Sjælland og Lolland-Falster - ikke mindst i NørregadeTeatrets forestillinger. Jørn Bonde spiller ikke kun til revyen, men står også for god taffelmusik under spisningen - og fredag og lørdag spiller han også op til dans efter forestillingen med orkester J.B. Band. 

   

FORFATTERE

       

   

Sylvette Kjær

Forfatter og komponist. Ny i Maribo Revyen. Sylvette kan det hele med vid, bid og musikalitet. Hun har tilført  begrebet Breaking News helt nye dimensioner, og i kraft af intens slægtsforskning på nettet har hun fundet ud af, at hun langt ude er i familie med Plut Peter og hans kone. Sylvette går også på scenen. Bor på Nordlolland.

 

Karen Zubari

Forfatter. Har skrevet sange til flere kunstnere, i samarbejde med gode komponister. Skrev teksten til den nye roesang "Fra plutte til sølvske". Bor i  Rødbyhavn og har været med i Maribo Revyen siden 2010.

 

Niels Munk

Forfatter. Niels Munk er Gymnasielærer på Nakskov Gymnasium, og har i mange år leveret tekster til Maribo Revyen. Den lune københavner har sans for det sjove i det alvorlige, og det alvorlige i det sjove. Og så er han altid god for en god vittighed - oftest over bæltestedet. Niels bor i Vesterborg. 

         
     

Sofus Kornebæk

Komponist. Musikalsk multikunstner: Skuespiller, musiklærer, musiker, kapelmester og komponist. Ny i Maribo Revyen, hvor han har bidraget med musik til tre af Karen Zubaris fantastiske sange. Zubari og Kornebæk er et kreativt team, en slags Lennon og McCartney, som blandt andet har vist duelighed på Dansktoppen. Sofus bor i Roskilde.

 

Søren Holme

Forfatter, komponist og skuespiller. Et kreativt menneske med hovedet og lommerne fulde af små genistreger. I 2010 lagde han alle ned som John von Nikolajsen med  sangen "Facebook". Til daglig er Søren bolsjekoger eller bolsjevik, som han siger. Søren spiller, synger og finder på fra morgen til aften. Bor i Holeby.

 

Kenneth Prehn

Forfatter og skuespiller. Bor i Maribo og har været med i revyen, så længe han kan huske. Har i år den glæde, at mængden af tekster, indfald og musik fra revyens forfatterhold er større end nogensinde. Med det resultatet, at den "prehnske" pen ikke har været så flittig som andre gange. Godt for det, godt for revyen - og godt for publikum.